Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. I morse tog jag ut en entrecôte-bit på cirka 1 kilo och la i en liten gjutjärnsgryta
Här kommer ett recept på en kycklingrätt som inte behöver så mycket aktivitet från din sida. Du lägger allt i en ugnsform och låter den sedan puttra där tills kycklingen blir mör och fin
Som känt sedan tidigare är jag helt förälskad i min crockpot. Periodvis är jag väldigt duktig på att använda den och ibland mindre, men den är en fantastisk uppfinning
Möraste Rödvinsgrytanca 4 pers800 g fransyska3 morötter2 palsternackor1 bit rotsellerica 20-30 steklökar1 vitlök solo100 g rökt sidfläsk eller bacon2 lagerblad2½ dl rödvin2 msk oxfondfärsk timjansalt och pepparca 3 msk maizenaredningBörja med att putsa och tärna upp fransyskan i bitar som är ca 3x3 cm stora
"Grymt mör oxfilé" och "Det här var nog en möraste oxfilén jag ätit någonsin". "Grymt mör oxfilé" och "Det här var nog en möraste oxfilén jag ätit någonsin"
När det kommer till grillat är så tycker jag mest om fläskkarré, blir alltid saftigt och gott. Idag när jag var ledig tänkte jag att jag skulle lägga ner lite tid på att få till en riktigt god köttbit