Mörad fläskytterfile recept

Marockansk gryta på svenska

Marockansk gryta på svenska

I lördags lagade jag en riktigt god marockansk gryta, fast på svenska, eftersom jag hade fläskytterfilé i stället för lamm, nöt eller kyckling
Tandorimarinerad fläskfilé

Tandorimarinerad fläskfilé

800 g fläskytterfilé (mörad). Blanda samman yoghurt och tandori i en plastpåse (typ fryspåse). Lägg i köttet och tryck runt påsen så att hela köttet kommer i kontakt med marinaden
Barbecue all the way

Barbecue all the way

Pappa hade varit här 1-2 dagar innan och då grillade jag mörad fläskytterfilé som det vart kvar av så jag strimlade även upp det
Marinerad fläskytterfilé

Marinerad fläskytterfilé

Enkel marinad som passar till det mesta. Här har jag använt den till fläskytterfilé och marinerade i en bigpack då jag skulle grilla på annan ort

Briefylld fläskytterfilé

Dan strandqvist Brieostfylld fläskytterfilé med rödvinsåsI stället för att köpa den lite dyrare fläskfilén går det utmärkt att använda mörad fläskytterfilé
Mitt i veckan-mat

Mitt i veckan-mat

En mörad fläskytterfilé hittade jag i disken för fläskkött, fullproppad med E-nummer och tjaffs, och ett fläsklägg av importerad olycklig gris
Shouga Yaki (Stekt fläsk med ingefära)

Shouga Yaki (Stekt fläsk med ingefära)

700g fläskkött (fläskytterfilemörad) *Det måste skivas mycket tunt, så det är lättare om du fryser den och sedan defrost/tina lite och sedan skivas den. 700g fläskkött (fläskytterfilemörad) *Det måste skivas mycket tunt, så det är lättare om du fryser den och sedan defrost/tina lite och sedan skivas den