ca 800g benfrimärgpipa. ca 800g benfrimärgpipa. Lova mig att ni testar detta, GODE GUD vilka smaker…. Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen
1,2 kg högrev, eller märgpipa, benfri. 1,2 kg högrev, eller märgpipa, benfri. Idag har Tiril varit på förskolan eftersom hon var feberfri igår och väldigt pigg, och allt har gått bra
1 kg nötkött (märgpipa, högrev, ytterlår). Skriv ut receptet/inlägget med eller utan bilder, klicka här (Print Friendly) 6-8 portioner Ingredienser. 1 kg nötkött (märgpipa, högrev, ytterlår)
märgpipa. Dela köttet till avlånga bitar/större strimlor, putsa bort ev. fett. Blanda 2 msk sojasås, lite olja, den hackade vitlöken och den rivna ingefäran
Skär märgpipan i grytbitar. 1 kg grytkött, t ex märgpipa, högrev eller fransyska, 2 st oxsvans, 3 chili kan uteslutas om du inte vill ha de starkt, smör till stekning, olivolja till stekning, 3 gula lökar, 3 morötter, 3- 5 palsternackor, 3 st vitlöksklyftor, 1 msk salt,1 kuvert saffran1 tsk kardemumma, 1 tsk kanel, 1 msk mald spiskummin, 1 msk paprikapulver de la Vera helst, 1 tsk chilipulver, 1 tsk gurkmeja, 2 tsk mald koriander,1 burk krossade tomater à 400 g eller 4 st stora hackade tomater, halvt glas rött vin, en halv pressad citron och lite riven ingefära, 2 lagerblad, 1 tärning köttbuljong
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 22 2 kg högrev eller märgpipa. Så här gör du 2 timmar Skär köttet i 3 cm stora bitar, salta och peppra med kvarnen