Blandningen serveras till pasta. Koka pastan tills den är al dente. Blanda grönsakerna med pastan. 500 g pasta, pappardelle eller tagliatelle. 500 g pasta
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Koka pastan tills den är al dente. Blanda grönsakerna med pastan. Ingredienser500500 g pasta, pappardelle eller tagliatelleolivoljasalt11 burk inlagda kronärtskockshjärtan2 1 st vitlöksklyftor5 10st tomater141 st zuccini3 färska gula lökarfryst sparris i bitar0. 500500 g pasta
Pasta järpish con limone stod på menyn och ingredienser samt recept stod Scan för, som nyligen lanserat produkter med hälften svenskt kött och hälften svenska grönsaker
Det hela slutade i alla fall i ett kanonrecept som kändes väldigt lyxigt. Ofta när det är lite extra stressigt hos oss blir det gärna pasta till middag
Pastan blev verkligen en succé och vi var så taggade på den att vi glömde det vita vinet i kylen… Nu precis innan jag ska tillbaka till Sverige har mina tankar varit för mycket på allt annat än nuet
Servera med den nykokta pastan och en god sallad till. En god rätt för 2 som är lätt att laga men som ändå känns lite lyxig och romantisk, passar kanske som fredagsmiddag. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port1 pkt färsk bandpasta1 burk kräftstjärtar i lag1 röd paprika1 liten gul lök1 vitlöksklyfta1 msk vetemjöl1 msk kycklingfond2½ dl matlagningsgrädde1 tsk sambal oelek (minska om du inte gillar så starkt)chiliexplosionkrydda salt, pepparKoka pastan. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port. 1 pkt färsk bandpasta