Mat. Färska eller frysta trattkantarellerSchalottenlökVispgräddeSvampfond/kantarellfondFärsk bandpasta, till exempel linguineSmörSalt & pepparParmesan Tillagning
Skriva recept, laga mat, fota, fixa med hemsidan, bokföra och verksamhetsutveckla. Lyxig vegetarisk pytt i panna, 3-4 portioner. 100 g trattkantareller, eller annan skogssvamp. 100 g trattkantareller, eller annan skogssvamp
Jag körde på alkoholfritt matlagningsvin i pastasåsen (av förklarliga skäl…) men det är ju ändå fredag, så känner du för det så kan du ju korka upp en flaska gott vin och hälla hälften i pastasåsen och servera resten till
Löjligt enkelt att laga flott och intressant mat, skall ni få se. 4 portioner/ 1 palsternacka / 5+2 dl vatten / 2 dl grädde / 3-4 dl hackade trattkantareller / 1 msk buljongpulver / salt&peppar / worshestershiresås /Skär skalad palsternacka i små bitar. Efter 10 minuter är det klart, och du har en lyxig och len soppa på palsternacka - som ju är smakbästis med trattkantarellen. / 3-4 dl hackade trattkantareller
Lyxigt, lite dekadent men framförallt gott. Len anklever som har marinerats i rikliga mängder konjak och portvin varvat med smörstekta trattkantareller, serverat med en sauternesgelé
Bra snabbmat att ta till när det behövs, och känns lyxigare än vanlig pasta också. Man behöver ju inte bara baka med saffran, den är lila god i matlagning
Matlagningsgrädde är meningslöst. Trattkantareller eller annan svamp. Buljong gör det enkelt att laga mat, köp hellre pulver än tärningar, men det är ännu bättre med fond, då slipper du alla smakförstärkare som glutamat, som smakar "gott" och finns i kött & grillkrydda, aromat, grilkrydda, stripskrydda, buljongtärningar och buljongpulver, men även i väldigt mycket färdigmat och pås-såser, med mera
Till efterrätt ville jag självklart ha något som faktiskt gick att förbereda, som var lite lyxigt och framförallt lite lättare efter all denna goda mat