Nu blev det ingen semifinalplats för mig, men det blev ett lite extra lyxigtgösrecept, med inspration från skogen och sjön vid stugan, som kan passa till en god helgmiddag
Ingredienser 4 st gös, bitar à 150 g, 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald smör. Kram 4 st gös. Idag skulle jag egentligen haft en gästbloggare, men efter att min första gäst lämnat återbud och sedan även reserv gästen, så får ni helt enkelt hålla till godo med mig
Ännu en ledig fredag ligger framför våra fötter, ja vi är ju så lyckligt lottade att vi båda har lediga fredagar och får därmed alltid njuta av en långweekend, lyxigt värre vi vet
ska äta för lyxigt idag. sambon fick även upp en fin gös på 1,8kg igår, så gissa vad vi. Jag & min sambo kom hem sent igår efter en fisketur & var SVINhungriga,
Kan tänka mig en baguette (lyxigt. Jag kommer ihåg sen man var liten hur de fiskade gäddor med levande mört (mete) och hur man skulle vara ute och meta gös på natten för det var bara då gösen ville hugga
300 g kokt fiskfilé av gös. Sätt ugnen på 175º. Rensa fisken från alla ben, skär den i bitar och kör i matberedare tillsammans med citronsaft, whisky och vatten till en jämn och slät färs
Mindre lyxigt, men nästan lika gott. 500 g vit fiskfilé (torsk, gös eller sej). För någon månad sedan hade DN ett recept på fisk- och kräftburgare med löjromsdressing som vi bara var tvungna att prova