Till förrätt blev det hummer, skumpa och en nyhet från Kelda i form av Spansk kall tomatsoppa. Den här champagnen har legat länge och väntat på ett bra tillfälle att avnjutas
Det är förbannat gott och känns lyxigt, speciellt tillsammans med lite äkta bubblor. Förrätt blev det lantchips med en kall limesås och till det svensk löjrom
Jag pratar vita dukar och linneservetter, höga kandelabrar, guld, bling, och stramt upplagda tallrikar med lyxiga råvaror som tournedos, hummer och tryffel
Vi börjar med att beställa in förrätter, gärna några stycken som vi kan dela på. Jag börjar nästan varje besök med ett glas champagne medan servitrisen berättar hur menyn fungerar (trots att jag hört det hundra gånger förut)
När jag hade lagt upp och fotat soppan och vi satt oss till bords med ett varsitt glas bubbel tyckte vi bägge att det var oerhört lyxigt och romantiskt
) Den här soppan passar särskilt bra till lyxig lättgjord förrätt vid en trevlig middag då den serveras med en klick grädde, vilket jag inte gjorde vid fototillfället
Sambon fixade lyxig middag i form av hummer och ostron. När förrätten väl kom på bordet var ingen av oss speciellt hungrig men vi lyckades ändå få i oss allt
Efter strip aerobicsen åt vi lyxiga baguetter och jordgubbar och drack champagne innan vi begav oss till mitt favoritställe Törneby Herrgård, där vi blev tilldelade kimonos och slank ner i spa