Jag försökte med pâ lussekatter förra âret ocksâ men det blev ingen succé, dom blev hârda som sten. Troligen berodde det pâ att jag inte bakat medtorrjäst förut sâ jag visste inte riktigt hur man skulle gâ tillväga
Lussekatter kan bli lite tråkiga tycker jag. Sen är det det där med russin. med mandelmassa. Och sen kombinerar man det hela med den gamla välkända principen att "allt blir godare med smör" så får man detta resultat
Lussebullar, lussekatter, saffranskusar. Nja, jag vill absolut inte sätta en röd stämpel på dessa livsmedel, men någon hållbar mättnad, näring eller större tillfredsställelse ger de tyvärr inte
Här kommer receptet på hur du gör lussekatterna. Det var det men jag tog mer smör och lite mer mjölk än vad det stod vilket med andra ord gjorde att mjölmixen inte räckte
Vill man göra vanliga lussekatter av degen så lär det också funka alldeles utmärkt. ) Provade med glasyr igår och ikväll blir det nog att prova varianten med strösocker också