Lufttorkad skinka förrätt soltorkade tomater recept

Crostini med lufttorkad skinka

Crostini med lufttorkad skinka

Skär fikonen i klyftor och skinkan i mindre bitar och lägg på brödskivorna. 1 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost&soltorkadetomater. 4 skivor lufttorkadskinka
God fortsättning på det nya året!

God fortsättning på det nya året!

)  Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkadeskinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkadetomater
Påsken 2012

Påsken 2012

Den består av ruccola, serranoskinka (eller annan lufttorkadskinka), riven ädelost, pumpakärnor och fruktkött från passionsfrukter
Påskmiddagen

Påskmiddagen

FörrättLufttorkadskinka och melon. Skär bort eventellt fett från den lufttorkadeskinkan. Skär soltorkadetomater, basilikablad och oliver i mindre bitar, och smula fetaosten grovt
Tre toppentapas och annat plock

Tre toppentapas och annat plock

Utöver dessa åt vi även sticky ribs, hemgjorda pommes, crostini med svart tapenade och lufttorkadskinka (tror vi hade serrano), marinerade oliver (från Gaea), morotsstavar, grönkålschips, färsk ananas och färska fikon samt ett par dessertostar med miniknäckisar
Italienska breadpops – en salt variant av söta cakepops.

Italienska breadpops – en salt variant av söta cakepops.

Detta är en salt variant där vi mixade ner trista brödkanter från frysen istället (som blev över från den italienska smörgåstårtan) och lät dem ackompanjeras av italienska smaker såsom lufttorkadskinka, soltorkadetomater, basilika, rostade pinjenötter och parmesan
Halv sju hos Kim

Halv sju hos Kim

Servera med krispiga parmesankex och lufttorkadskinka. Sparris fick spela huvudrollen i förrätten. Skiva potatisen tunt och blanda i en bunke med strimlade soltorkadetomater, örter, salt och peppar

Mina favoritrecept

Paleopizza med lufttorkadskinka. Smått & gott / förrätter. Tre goda förrätter.  . Här har jag länkat mina receptfavoriter för att de lättare ska hittas

Ruccolasallad med parmaskinka

Tillsätt soltorkadetomater, pinjenötter och strö riven parmesanost över efter tycke och smak. Rulla parmaskinkan och lägg 3 stycken på varje tallrik på ett smakfullt sätt. 9 st Parmaskinka(altlufttorkadskinka) rullade. ca 100 g Soltorkadetomater

Fylld portabellosvamp

Ta bort foten på svamparna och fyll dem med skinka, soltorkadetomater och färsk basilika och timjan

Italiensk meny

Man skär bara upp melonen i skivor, lägger på den lufttorkadeskinkan och kryddar med lite salt och peppar

Arancini - fyllda risbollar från Italien

Servera med oliver, soltorkadetomater, salami och lufttorkadskinka. Risblandning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken genomskinlig i en kastrull med olja