Bruschetta med serranoskinka och fikon. dela skinkan i lagom bitar och lägg på. 1 dl creme fraiche med feta och soltorkadetomater. 6 skivor serranoskinka
Skär fikonen i klyftor och skinkan i mindre bitar och lägg på brödskivorna. 1 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost&soltorkadetomater. 4 skivor lufttorkadskinka
) Den smördegsinbakade getosten serverades på en bädd av ruccola, lufttorkadeskinka, rostade pinjenötter och mina nya favoriter, lätt soltorkadetomater
Förrätt – Lufttorkadskinka och melon. Skär bort eventellt fett från den lufttorkadeskinkan. Skär soltorkadetomater, basilikablad och oliver i mindre bitar, och smula fetaosten grovt
Utöver dessa åt vi även sticky ribs, hemgjorda pommes, crostini med svart tapenade och lufttorkadskinka (tror vi hade serrano), marinerade oliver (från Gaea), morotsstavar, grönkålschips, färsk ananas och färska fikon samt ett par dessertostar med miniknäckisar
Detta är en salt variant där vi mixade ner trista brödkanter från frysen istället (som blev över från den italienska smörgåstårtan) och lät dem ackompanjeras av italienska smaker såsom lufttorkadskinka, soltorkadetomater, basilika, rostade pinjenötter och parmesan
Servera med krispiga parmesankex och lufttorkadskinka. Sparris fick spela huvudrollen i förrätten. Skiva potatisen tunt och blanda i en bunke med strimlade soltorkadetomater, örter, salt och peppar
Tillsätt soltorkadetomater, pinjenötter och strö riven parmesanost över efter tycke och smak. Rulla parmaskinkan och lägg 3 stycken på varje tallrik på ett smakfullt sätt. 9 st Parmaskinka(altlufttorkadskinka) rullade. ca 100 g Soltorkadetomater
Servera med oliver, soltorkadetomater, salami och lufttorkadskinka. Risblandning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken genomskinlig i en kastrull med olja