Lägg upp skinkan och ruccolan fint på en tallrik. Stek sparrisen i stekpannan tills de är goda och salta & peppraLägg upp sparrisen lite snyggt och servera allt med chips om du vill
Lufttorkadskinka. Gör parmachips och strössel. Lägg ut lufttorkadskinka på en plåt med bakplåtspapper. Smula en del som strössel och behåll en del i större bitar som chips att garnera med
Att torka skinka (och det behöver inte vara den dyrare Parman utan funkar fint med någon sorts lufttorkadskinka) i ugnen till knapriga chips är ett himla bra sätt att addera mycket smak med liten del kött
Servera dem med en god dipp eller tillsammans med en god salami eller lufttorkadskinka. Ofta får man idétorka och slänger fram de vanliga chipsen eller den där crostinin man alltid bjuder på
Vi bjöd även på en annan sorts lufttorkadskinka utöver serranoskinkan, pata negra (även känd som jamòn iberico) som görs av kött från en speciell ras av grisar som delvis eller enbart äter ekollon
Att torka skinka (och det behöver inte vara den dyrare Parman utan funkar fint med någon sorts lufttorkadskinka) i ugnen till knapriga chips är ett bra sätt att addera mycket smak med liten del kött
Chips. Servera kycklingen med grönsakerna, toppa med parmachips och hyvlad ost. 80 g lufttorkadskinka, t. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper och stek i den övre delen av ugnen i ca 10 minuter eller tills de blir torra och hårda. 80 g lufttorkadskinka
Osten och skinkan förstärkte umamin och gav välbehövlig konsistenskontrast. Häll upp i små soppskålar, klicka i apelsinyoghurten, strö över lite ost toppa med lite skalrasp och släng skinkchipset lite nonchalant vid sidan
Min Esparragos med lufttorkadskinka, vit sparris, soltorkade tomater och ruccola. Och resten av plocket – mammas småpizzor, oststavar, 2 stycken färskostar, ett par olika ölkorvar, Cambozola, Salami chips från Smakboxen, Strutskorv, kex, oliver och parmaskinka