Blanda nötfärsen med LiquidSmoke samt salt och svartpeppar. liquidsmoke. Nötfärs. Forma till hamburgare. Montera ihop hamburgaren och servera tillsammans med klyftpotatisarna
Forma till fina hamburgare. 800 g nötfärs4 vitlöksklyftor2 ägggulornågra droppar tabasco1/2 tsk flingsaltSvartpeppar0,5 tsk LiquidSmoke (rökessens på flaska) Ser ut så här. 800 g nötfärs
smaksätt ev med liquidsmoke och smaka av med salt och peppar. Dom här hamburgarna är något utöver det vanliga med en liten rökig touch av liqued smoke som du hittar i välsorterade matbutiker
2 pers 300-400 gr nötfärs 5 droppar liquidsmoke 3 droppar tabasco salt och peppar Blanda allt i en bunke, och provstek en liten klutt så du vet att du har bra sälta. 300-400 gr nötfärs. 5 droppar liquidsmoke
Hamburgare har under de senaste åren utveckats till en hel vetenskap. Hamburgare. Hamburgare. 700 g nötfärs, gärna en blandning av olika styckdelar t. 1 tsk liquidsmoke. 700 g nötfärs, gärna en blandning av olika styckdelar t. 1 tsk liquidsmoke
Blanda ner liqiud smoke. Nu ska jag bara slappa och ikväll grillade vi hamburgare. 600 g bland eller nötfärs. 1 tsk liquidsmoke. Lägg lite olja på en plåt och forma färsen till 4 hamburgare. 600 g bland eller nötfärs. 1 tsk liquidsmoke
Hamburgare. 150 g nötfärs per person. 20 tsk Liquidsmoke (rökessens på flaska), 2 vitlöksklyftor, 1 ägg, lite sambal oelek, salt och peppar. 150 g nötfärs
Blanda nötfärsen med LiquidSmoke samt salt och svartpeppar. Forma till hamburgare. Montera ihop hamburgaren och servera tillsammans med klyftpotatisarna
Liquidsmoke ger en fin grillad smak och finns i de flesta matbutiker. KöttGrovmalen högrev eller vanlig nötfärs (mal gärna själv eller låt kötthandlaren mala)
Middagen idag var hemmagjorda hamburgare, som jag dessvärre inte har något kort på då det enda jag tog mer såg ut som att det visade något som blivit överkört längs med vägen
Hamburgare. Bygg samman hamburgaren och njut. Hamburgare. 800 g nötfärs. 1 tsk liquidsmoke. Arbeta in alla ingredienser i färsen och forma färsen till 4-6 hamburgare. 800 g nötfärs. 1 tsk liquidsmoke