Bred ut moussen över kakan i formen. Häll det över moussen. 3 dl vispgrädde200 g vit choklad2 äggulor2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället. 2 msk citruslikör, t ex cointreau eller limoncello (jag hade hemmagjord limoncello, men har man inte det kan man pressa ner lite citronsaft och blanda i lite rivet citronskal istället
Servera med ett litet glas isande kall Limoncello. Trion består av en len citronmousse, en söt lemon meringue pie och en frisk och syrligt citronsorbet
Bred ut moussen över kakan i formen. Häll det över moussen. Rosarandig moussetårtaJordgubbsmousse. Efter ca tre timmar kan du bre på den vita chokladmoussen
Jordgubbarna i fyllningen marinerade jag i limoncello vilket blev toppengott. Jag hade särskilt svårt att bestämma fyllning eftersom jag inte prövat att göra särskilt många olika mousser
limoncello efter eget tycke och smak. Ett av de olika recepten vi klippt ut och testat genomgick några förändringar i vårt kök och istället för att resultera i en mousse så blev det en makalöst smarrig sås