Skär upp bitar av limepajen och skeda över några jordgubbar och sockerlag. av MosterFör ett antal år sedan ingick den här limepajen av "Key Lime-typ" regelbundet i min "matrepertoar"
Låt svalna, fyll med valfri fyllning. Pajen gick hem, och jag tyckte också att den var god, men den var lite för syrlig för min smak, det gick åt en hel del jordgubbar
Skiva bären och blanda dem med socker och strimlad mynta. Toppa med bär och limeskal. Täck med plastfilm och ställ i kylskåp 4–5 timmar, gärna över natten. 250 g jordgubbar
Ville inte att den skulle förfaras så jag svängde ihop en paj med limekräm. Färska jordgubbar fanns ju inte på vår lilla ICA-butik så det fick bli djupfrysta
Limepajmed oreobotten. jag med vårt tjusiga blåvita porslin och serverar en på samma gång söt och. Köpta frysta jordgubbar bakom utbrottet av hepatit A