Strö över chili, salt och peppar. Fördela ingefära- och limeskivor på laxen. Skölj nudlarna i kallt vatten, låt dem rinna av i ett durkslag och rör i olja så att de inteklibbarihop
Lill-lödag och enligt vårt matschema är det fisk som serveras. Orginalreceptetfinns HÄR. Vi hade redan lax hemma så det fick det bli och jag har varit sugen på nudlar ett tag
Lägg laxbitarnai en ugnsfast form. Den här rätten är riktigt god. Laxen smakar lagom mycket lime och ingefära och nudelsalladen med mycket sesamfrön är ett perfekt tillbehör
Låt rinna av. Blanda under tiden ströbröd med hackad chili, limeskal och en handfull av hackade örter. Placera laxfiléernai en långpanna klädda med folie, ringla över den återstående olivoljan, tryck sedan på lite av blandningen på varje laxfilé
CHILI – OCH LIMELAX. Igår kväll åt vi en smarrig laxrätt, som jag tillagadeiugn. Den fick en marinad med röd chili, soja, ingefäraibitar och finalimeskivor på toppen
Lägg den sedan i en ugnsfast form med literinglad sesamolja på botten. Jag vet att bildernatill dagens recept inte gör maten rättvisa, men det är ju helt hopplöst att fotografera i detta höstmörker
Lägg fiskeni en liten smord ugnssäker form och salta och peppra med citronpeppar. Vi är så nöjda med vår första vecka med Icas matkasse och gårdagens middag var en riktig fullpoängare som alla höjde till skyarna (Isak smakade inte ens, stackaren)