Leverkaka recept

14 Spara

Leverkaka

1 kg färdig risgrynsgröt, 2 färdig, 1 stor gul lök, 300 g mald, 2 msk sirap, 1 1/2 msk salt, 1 msk vitpeppar, 1 msk mejram
4 Spara

Skedpalt

2,5 dl nötblod, 1/2 förpackning blod, 1 dl öl, 1 1/2 dl vatten, 3 ägg, 1/2 fint riven gul lök, 1/2 tsk vitpeppar, salt
3 Spara

Leverkaka (Korvkaka)

600 g kassler, 6 dl grädde, 4 dl ris, ketchup, 7 ägg, 1 1/2 dl mjölk, 1/2 tsk salt, 1 1/2 msk margarin, 1 burk vita bönor i tomatsås
7 Spara

Leverkaka / korvkaka

1 1/2 dl korngryn, 3 dl vatten, 5 dl standardmjölk, 400 gr nöt- eller svinlever, 1 gul lök, 1 msk margarin eller smör, 2 ägg
1 Spara

vegetarisk grynkaka

3 dl matkorn, 5 dl grönsaksbuljong, 5 dl soja mjölk, 1 dl russin, 2 st gula lökar, 2 msk sirap, 3 tsk salt, ½ tsk nymalen vitpeppar