Leverbiffar. Leverbiffar. Allmänt Leverbiffar. Leverbiffar. 2 tsk salt, ev lite mer. 2 tsk salt, ev lite mer. 2 tsk salt, ev lite mer. 2 tsk salt, ev lite mer
Salta och krydda med peppar och mejram. Tillsätt matfett, salt och peppar. salt. Förväll morötterna i lättsaltat vatten så att det täcker morötterna, ca 3 minuter. 5 tsk salt
Lägg över i en skål och tillsätt salt, peppar och mejram. Strö baconkrisp och persilja över leverbiffarna vid serveringen och servera med kokt potatis och sallad
När levern fått en stekyta är det dags att salta. Salt. Skär levern i ca 1½ cm tjocka skivor och krydda med vitpeppar på båda sidor men inget salt ännu
salt. Leverbiffar. salt. ) Leverbiffar. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Jag hade turen att gå på en skola där maten som serverade var av bra kvalitet och det var få rätter som inte föll mig i smaken, förutom typ leverbiff och fiskbullar
salt. Lägg i levern och krydda med salt, peppar och salvia. salt. Vi åt ofta hemgjord leverbiff när jag var liten och jag har bett mamma om hjälp att göra en nostalgitripp tillbaka till början av 80-talet
Leverfärs, svartpeppar, potatis, salt, lök. Hemlagade leverbiffar. Idag har jag stekt leverbiffar. Receptet kommer från %C3%B6vriga-middagstips/hemlagade-leverbiffar-2920281
450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du