Leverbiff ägg recept

Mild leverbiff med sås

Mild leverbiff med sås

Lägg lever och lök i skålen till matberedaren med kniven monterad. Servera leverbiffarna med kokt potatis och haricots verts
Leverbiff

Leverbiff

Rör ner den malda levern, fläskfärsen, ägget o kryddorna. Leverbiffar. Rör ner den malda levern, fläskfärsen, ägget o kryddorna
Leverbiff

Leverbiff

Mixa lever, lök, ägg, senap och kryddor slätt i matberedare, blanda väl med färsen. Skolbespisningens leverbiff på 70-talet var ingen höjdare. 1 ägg. 1 ägg
Veckans utmaning: leverbiff med nötfärs

Veckans utmaning: leverbiff med nötfärs

Leverbiffar. ) Leverbiffar. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar. 2 ägg. 2 ägg
Maksalaatikko (Finsk leverlåda)

Maksalaatikko (Finsk leverlåda)

Jag håller med om att det låter fruktansvärt men många av oss äter ju leverbiff och det här är absolut inget konstigare
Kycklingleverbiffar med nötfärs.

Kycklingleverbiffar med nötfärs.

Mixa kycklinglevern tillsammans med äggen i en mixer. 2 ägg. Riv löken fint. Det gör inget om den inte är helt upptinad
Dittan och dattan och lever

Dittan och dattan och lever

Som avslutning ska ni få ett mycket gott recept på leverbiffar a la LCHF. Jag tog Ceasar-sallad till lunch med bacon som tillägg
Leverbiffar med champinjoner :)

Leverbiffar med champinjoner :)

Mixa lever, linfrö och äggen i en matberedare. 450 g kycklinglever400 g fläskfärs200 g champinjoner3 msk krossade linfrön2 ägg1 ½ dl creme fraiche1 tsk salt1 krm vitpeppar1 msk persiljaSmör till stekningSå här gör Du. 2 ägg
Mald leverbiff

Mald leverbiff

7 ägg. Montera kniven i matberedaren. Skölj levern, ta bort hinnor och grovakärl. Skär i bitar om 3x3 cm. Skala potatisen och löken

Jag tycker inte om!

Jag har inget recept på detta men väl på leverbiffar gjorda av kyckling, vilket numera är det kött jag äter mest

Mild leverbiff med sås

Lägg lever och lök i skålen till matberedaren med kniven monterad. Servera leverbiffarna med kokt potatis och haricots verts

Godaste leverbiffen på LCHF-vis

Mängden ägg och grädde anpassas så att man får en ganska lös och smidig färs. 1-2 ägg. Alla ingredienser finfördelas i matberedaren, så snabbt som möjligt

Salviakryddade leverbiffar med gräddsås

Tillsätt ägg, grädde, lök, salvia, salt och peppar, blanda väl. Lägg dem i en smord ugnsform och stek dem färdiga i ugn, 175° ca 10 min. 1 ägg

Malda leverbiffar.

Rensa ansjovisen och finhacka filéerna fint, blanda ner dem i lever/köttfärsröran, tillsätt ägget och kryddorna och rör ner det svällda ströbrödet, blanda noga

leverbiffar med champinjonsås

Mixa lever, linfrö och äggen i en matberedare. 2 ägg. Blanda färsen med grädden, krydda. Rör försiktikt ihop leverblandningen med färsblandningen

Leverbiffar

Tina färsen, blanda med ägg, salt, ströbröd och den brunta löken. Tina färsen, blanda med ägg, salt, ströbröd och den brunta löken

Ullas malda leverbiffar

Tillsätt äggen. 2 ägg. Blanda lever- och fläskfärs. Riv lökarna och blanda dem i smeten. Häll i mjölk tills smeten blir ganska lös