Salta och peppra leverskivorna. Servera levern med bacon, kapris och potatispuré eller kokt ris. Stek leverskivorna i smör i en stekpanna på medelstark värme 2-3 minuter per sida. 500 g färsk Scan kalv- eller ungnötslever
Putsa och skär levern i skivor. Stek levern ett par minuter på var sida, krydda med salt och peppar. Ta från plattan och låt levern ligga och dra en liten stund på eftervärmen
Vänd leverbitarna i mjölet. Lägg över levern på ett fat och lägg på baconskivorna, äpplen och rödlök. Bryn någon msk smör samt baconfett i pannan tillsammans med kaprisen och häll det över levern
Skär levern i skivor, salta och peppra. Tag upp levern och häll buljong och soja i stekpannan. Servera levern med bacon, kapris, kokt ris, sky och sallad
Salta och peppra leverskivorna. Servera levern med bacon, kapris och potatispuré. Stek leverskivorna i smör i en stekpanna på medelstark värme 2-3 minuter per sida. 500 g färsk Scan kalv- eller ungnötslever
Skölj och torka av leverskivorna med hushållspapper. Panera levern på båda sidor i mjölet. Servera kalvlevern med bacon, kapris, rödvinssky, grönsaksfräs och kokt potatis
Här hittar du recept på KalvleverAnglaise från LCHF för seniorer. Skölj av leverskivorna, torka med hushållspapper och stek ett par minuter på var sida på hög värme, inte för länge för då blir den torr
Inlägget Kalvleveranglais publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Ett litet tips om du tycker att leversmaken är lite påtaglig, lägg levern i mjölk någon timma innan tillagning så försvinner lite av dess karaktäristiska leversmak
Nous trouvons un café agréable où on en effet parle anglais et il a un bon "Clubsandwich". En blåsig dag efter tyfonen och vår sista hela dag i Kamakura
Detta duvbröst kröntes med en sås på lever och hjärta som fick det hela att lyfta ytterligare. Kaffegodis - creme anglais serverad som creme brulé, chokladrulle med färskost, olivoljemarmeladgodis, hallon-macron & chokladdoppad psysalis