Levain vetesurdegsbröd "Knådfritt" Både rågsurdegsgrunden och vetesuregsgrunden matar jag med mjöl och vatten ungefär varannan vecka, rågen med rågmjöl och veten med vetemjöl Farbror Grön
Segt, håligt och väldigt gott Bagarna på Bakery and Spice på Torsgatan bakar sina levainbröd ungefär på det här viset, det jäser bara en gång Pain de Martin
Glutenfri surdegsstart ur boken BAKA GLUTENFRITT Recept på ett kryddigt soppbröd med spiskummin, Levain och en nöt och fruktlimpa, alla bakade med den här surdegsstarten hittar du bl | Food that Loves You!
Med plats för fler Brödet på bilden är det som jag i boken kallar Levain med jäst. Blanda surdegsgrund, vatten och mjöl i en rymlig bunke Pain de Martin
Levain med rågsurdeg Denna gång och för ovanlighetens skull, ett Levainbröd med rågsurdegsgrund. Levain är ju franska och betyder rätt och slätt "surdeg" Bagarbertans baksida
Enkel Levain - surdegsbröd Jag ska baka vidare på min surdegsgrund. Det ska bli en enklare form av Levain som ska innehålla stora bubblor Salsta mmm...
Länge leve levain Efter att ha bakat Leilas surdegsbaguetter ett par gånger (den trogne Leila-läsaren vet att det är inte helt genuina surdegsbaguetter, då grunden sätts på jäst), har jag tagit mig modet att sätta en riktig surdegsgrundCookie crumble
Baguette de tradition Française med lite rågLevain, surdegsgrund och pressjäst. Det var levain som fick mig att börja med brödbakandet för några år sen Sjyssta brön