Jag använde lergryta, enligt Linda funkar det med gjutjärn med. skinkstek av gris½ dl olivolja½ dl ketchup1 msk rödvinvinäger2 msk farinsocker1 msk brynt lökfond1 tsk harissapasta4 vitlöksklyftor, pressade1 tsk spiskummin1 msk grillkryddasalt och pepparkrydda eller nymalen svartpepparSätt ugnen på 125°. Stek i ugnen 6-7 timmar
Gärna emalj eller lergryta men gjutjärn funkar också. Det krävs väldigt lite arbete, steken sköter sig så gott som helt själv och du behöver varken stektermometer eller hålla koll på nån temperatur
Använder ni lergryta så tänk på att sätta in den i kall ugn och sen sätta på gradantalet). Fuego spice-mix (en allroundkrydda som passar till grillat, stekt och grönsaker
Gärna emalj eller lergryta men gjutjärn funkar också. Det krävs alltså minimal arbetsinsats, sköter sig så gott som helt själv och du behöver varken stektermometer eller hålla koll på nån temperatur
Gärna emalj eller lergryta men gjutjärn funkar också. skinkstek av gris. skinkstek av gris. 1,5 kilo karré/grisnacke/kassler, bog el. Stek i ugnen ca 5-7 timmar. 1,5 kilo karré/grisnacke/kassler, bog el