Den här kakan blev riktigt saftig och god. Bred eller ringla gräddblandningen över kakan. 1 dl lemoncurdTopping. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 50 minuter. 1 dl lemoncurd
Smula sedan kaka i botten på ett glas eller dylikt. Hade en läskande burk lemoncurd ståendes i kylskåpet häromdagen (tro det eller ej men den hade inte ätits upp av sambon ) och en efterrätt som skulle göras till en middag
Kolla kakan med en sprovsticka när den är klar, grädda annars lite till. Lemoncurd. Låt kakan vila några minuter i formen innan den stjälps upp för att svalna
Slå ost-fyllningen i formen och kyl i frys tills kakan stelnat helt. Gör lemoncurden. Turkisk pepparLemoncurd* 1 liten citron (saften och skalet)* 1 ägg* 2 dl florsocker* 40 gram smörGÖR SÅHÄR. 4 tim)Bred ut lemoncurd över den färdiga kakan och frys till den stelnat. Ta fram kakan 10-15 minuter innan den ska serveras och låt den tina lite i kylskåp