Leila Lindholms recept på pizzadeg räddade gårdagens middag. Jag gillar då pizzadegen är tjock. Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter
Den här gången provade vi att göra pizzadegen med Leilas recept som grundidé. Så gott som allt mjöl skall knådas/röras in i pizzadegen, men spar ca ½ dl till det är dags att
Receptet på dessa är anpassat efter Leila Lindholms, men istället för pizzadeg så använde jag färdig smördeg (gjord på smör) eftersom jag ville ha krispiga och fluffiga rullar
LeilasPizzadeg. LeilasPizzadeg. Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter. Vegetariskt är gott, här en hembakad pizza med rödbetor, mozzarella, karamelliserad lök och ruccola
Vi har testat en del olika pizzadegar men nu tror jag nog att vi hittat vår favorit. Just nu har jag en surdeg som snart är klar och nästa gång vi gör pizza så ska jag testa Leila´s andra pizzadegsrecept med surdeg i
Basic pizzadeg 4 stora pizzor. Så gott med hemmagjord pizza. ) Den här pizzan bakade jag häromdagen. Recept av Leila Lindholm ur boken One more slice-Surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk