Leilas pizzadeg recept

Leilas pizzadeg

Leilas pizzadeg

Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter. Blanda jäst, socker, salt, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke
Leilas pizzadeg

Leilas pizzadeg

50 g färsk jäst. 2 tsk socker. 1 tsk flingsalt. 0,5 dl olivolja. 3 dl ljummet vatten. 7 dl vetemjöl special
Leilas pizzadeg

Leilas pizzadeg

Blanda jäst, kryddor, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg
Leilas pizzadeg

Leilas pizzadeg

50 g jäst 2 tsk strösocker 1 tsk flingsalt 0,5 dl olivolja 3 dl vatten, ljummet 7 dl vetemjöl special

Pizzadeg av Leila Lindholm recept!

Leila Lindholms recept på pizzadeg räddade gårdagens middag. Jag gillar då pizzadegen är tjock.  Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter
Leilas salta pizzasnurror

Leilas salta pizzasnurror

1 sats pizzadeg (se grundrecept). 1 sats pizzadeg (se grundrecept) 2 klyftor vitlök 0,5 kruka färsk oregano 0,5 kruka rosmarin 2 sardellfiléer 100 g mjukt smör 1 msk honung 60 g parmesanost 100 g fårost vatten till pensling flingsalt
Pizzadeg

Pizzadeg

Receptet är hämtat ur Leilas One More Slice. Helgen är här igen och det finns äntligen lite tid att göra något extra i köket
RECEPT PIZZA MED LÖJROM

RECEPT PIZZA MED LÖJROM

Gör en egen pizzadeg eller köp en färdig i matbutiken eller hos närmaste pizzabagare. Leila Lindholm har bra recept på pizzadeg om du googlar
"Hem" pizza istället för "hämt" pizza ;-)

"Hem" pizza istället för "hämt" pizza ;-)

Den här gången provade vi att göra pizzadegen med Leilas recept som grundidé. Så gott som allt mjöl skall knådas/röras in i pizzadegen, men spar ca ½ dl till det är dags att
Ansjovisrullar med smördeg

Ansjovisrullar med smördeg

Receptet på dessa är anpassat efter Leila Lindholms, men istället för pizzadeg så använde jag färdig smördeg (gjord på smör) eftersom jag ville ha krispiga och fluffiga rullar
Vegetarisk Rödbetspizza

Vegetarisk Rödbetspizza

LeilasPizzadeg. LeilasPizzadeg. Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter. Vegetariskt är gott, här en hembakad pizza med rödbetor, mozzarella, karamelliserad lök och ruccola
Pizza med prosciutto crudo och buffelmozzarella

Pizza med prosciutto crudo och buffelmozzarella

Pizzadeg a la Leila Lindholm. basilika, buffelmozzarella, leila, lindholm, mozzarella, parmesanost, pizza, pizzadeg, prosciutto crudo, svarta oliver, tomatsås 4 stora pizzor
HEMMAGJORD SNABBMAT I FORM AV PIZZA

HEMMAGJORD SNABBMAT I FORM AV PIZZA

Pizzadeg. Pizzadeg. Jäs pizzadegen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter. För några dagar sedan var det pizzatime i Glommen
Pizza med polkabetor och taleggio

Pizza med polkabetor och taleggio

Jag använder alltid Leilas recept på pizzadeg. Det här var ett litet test som visade sig bli min nya favoritpizza
Pizza time :))

Pizza time :))

Pizzadeg. Pizzadeg. I dag är det som sagt fredag som alla veta. De flesta brukar ju gott till de med fredagsmys på just fredagarna
Hemgjord pizza med egenodlade tomater på toppen

Hemgjord pizza med egenodlade tomater på toppen

Vi har testat en del olika pizzadegar men nu tror jag nog att vi hittat vår favorit. Just nu har jag en surdeg som snart är klar och nästa gång vi gör pizza så ska jag testa Leila´s andra pizzadegsrecept med surdeg i

Home made pizza!

Basic pizzadeg 4 stora pizzor. Så gott med hemmagjord pizza. ) Den här pizzan bakade jag häromdagen. Recept av Leila Lindholm ur boken One more slice-Surdegsbröd, pizza, pasta och söta bakverk