Jag brukar alltid bli missnöjd när jag gör maränger. Ofta blir det bubblor på ytan och de brukar bli bruna i färgen, men den här gången blev det alldeles toppenbra
Receptet är ursprungligen Leilas på en stor tårta, därför har jag arrangerat om lite grand. Detta är ett fantastiskt recept med en härlig seg chokladmaräng och sötsyrliga jordgubbar som passar alldeles utmärkt på sommaren
Receptet har jag hämtat från Leilas bok a piece of cake. För chokladmaränger - smält chokladen i ett vattenbad och vänd ner den försiktigt så att marängen blir randig
Egentligen hade jag tänkt att göra chokladmaränger i form av små hjärtan, inspirerade av Leilas rosa maränghjärtan , men det visade sig att det krävdes en hel del talang för att lyckas med det… Kärleksfulla chokladmuffins Till ca 16 st 200 g rumstempererat smör eller margarin 3 ½ dl socker 4 ägg 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver ½ tsk salt 1 ½ dl kakao 3 dl mjöl 8-16 bitar choklad i valfri färg Gör så här