Inspirerades av ett recept gjort av LeifMannerström men gjorde min egen twist. -) Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med allt krabbkött men kom på att jag ju kunde ha de ihop med torsk i fiskbullar
Vilken vit fisk som helst ska gå bra meddelar Leif, vi körde med torsk och det funkade fint. Den gröna bollen som ni ser till höger om fiskbiffarna är en grön ärtpuré, ett tillbehör som Leif föreslog
Receptet hittade jag i LeifMannerströms bok Husmanskost men jag modifierade det lite grann eftersom jag inte hade allt hemma och det blev hur bra som helst
Legendariske kocken LeifMannerström och Pelle Agorelius på Gastro Nords Producentscen. Den passar mycket bra till en lite modernare variant av vår gamla klassiker kokt torsk med skirat smör
Vårt favoritrecept på fisklasagne finns i LeifMannerströms bok "Husmanskonst" och vi äter den ofta på lördagar och den passar aldeles utmärkt också som bjudmat, eftersom den går att förbereda och den blir dessutom alltid populär
En fräsch vårmeny med insperation från LeifMannerström, tack Leif för en underbart god sås. Servera torsken med kokt potatis, sparris & sandefjordssmöret
4 bitar torskrygg (finns odlad torsk av hög kvalitet). Pommes Anna (kan göras dagen innan). Blanda den skivade potatisen med smält ankfett eller smör och smaka av med salt och peppar