Blanda med salt, socker, peppar och senap. 1 tsk fransk senap. Låt laxen halvtina och hacka den fint. Rör i dill och gräslök, och forma puckar, gärna med hjälp av en ring
Blanda laxen med balsamvinäger, fransk senap, hackad kapris, rör om och smaka av med vitpeppar. Lägg laxtartaren på baguetteskivorna och toppa med fänkålen och några dillvippor
Blanda hacket med senap och dill. 2 tsk dijonsenap. 1 tsk söt senap. 2 tsk dijonsenap. 1 tsk söt senap. Se där – nu fungerar datorn igen, så jag tar väl och postar ett recept från i julas med det samma då
Strimla basilikan och blanda med creme fraiche och senap. fransk senap. Skär laxen i 1/2-cm kuber. Blanda socker, salt och peppar, fördela över laxen och rör om
Blande den kokta äggulan med den råa äggulan, vinäger och senap. 2 msk Dijonsenap. 2 tsk dijonsenap. En supergod förrätt för alla oss älskar lax i alla former