Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. Tryck ut på botten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. 100 g löjrom eller stenbitsrom
Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. Tryck ut på botten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 g löjrom eller stenbitsrom. Receptet gäller för 12 bitar 100 g kavring 50 g Arla® Svenskt Smör 4 gelatinblad 200 g kallrökt lax ½ dl hackad färsk gräslök 500 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 pressad vitlöksklyfta 1 krm stött svartpeppar 1 krm stött rosépeppar 100 g löjrom eller stenbitsrom
Dekorera medlöjrom och avrunna kräftstjärtar i mitten. Smaka av med salt och peppar. Börja med att rulla ihop den första till en rulltårtsbit som läggs i mitten på bakformen
Dekorera medlöjrom och avrunna kräftstjärtar i mitten. Smaka av med salt och peppar. Börja med att rulla ihop den första till en rulltårtsbit som läggs i mitten på bakformen
Sedan dekorera med dill, lax, citron, rädisor och stenbitsrom/löjrom eller räkor. Häll ner i en form med löstagbar botten och platta till, ställ sedan in i kylen
Det fanns löksill, senapsill, matjessill i glas, laxtårta, gravad lax, ägghalvor, potatis, räkor, löjrom, avokado, sallad, rostbiff och bönröra i glas, rostbiff, ugnslax, romsås, kycklingklubbor, köttbullar, melon och serranoskinka, sallad, gurkstavar, päron, ost och kex, tunnbröd och hårdbröd
Dekorera medlöjrom och avrunna kräftstjärtar i mitten. Smaka av med salt och peppar. Börja med att rulla ihop den första till en rulltårtsbit som läggs i mitten på bakformen