Mixa kavringen, smält smöret och blanda samman. -)12-15 bitarBotten200 g kavring75 g smörGör såhär. Häll blandningen över kavringen och låt stå kallt minst 3-4 timmar
Finhacka, eller mixa kavringen. Så var det dags igen, dags att uppdatera laxtårtan. Sen vill jag bara ge ett vintips till laxtårtan, en perfekt chardonnay från Mendocino County USA
Häll blandningen i formen ovanpå kavringen. På lördag är det såklart Påskafton och för mig är det en självklarhet med denna läckerhet… en laxtårta med en fräsch smak av citron och örter
Smält smör och mixa med kavring. Gravad lax, sill (för de få som äter det), ägghalvor (såklart), tomatpaj, potatisgratäng (istället för jansson), prinskorv och en laxtårta som jag hade gjort
en laxtårta på resterna från den rökta laxen och äggkokotter. Laxtårta, lagom för att göra tre personer proppmätta och ändå blir det lite över 100 g mörkt bröd, typ kavring