Salt. Tillsätt peppar och eventuellt lite salt. Salt. Den klassiska kombinationen av lax och dill, möts här i en härlig liten sommar pudding som passar perfekt till förrätt vid sommarmiddagen
Krydda med salt och peppar. salt (efter smak). 2,5 kg potatis, kokt kall 1 msk smör 500 g laxfilé 500 g gravad lax 2 knippe dill 10 ägg 2 dl grädde 8 dl mjölk salt (efter smak) peppar (efter smak)
salt och vitpeppar. Smaka av med salt och vitpeppar och lägg i finhackad dill. salt och vitpeppar. Denna rätten kan man göra på rimmad, gravad eller rökt lax
Salta och peppra något krm mellan varven. Laxpuddingen är klar när äggstanningen har stelnat. Vispa grädden med äggen tillsätt något krm salt och vitpeppar
Vispa upp ägg med grädden och smaka upp med salt och vitpeppar. 2 kg potatis2 st gula lökar600g gravad eller kallrökt lax i skivor6 ägg6 dl gräddesalt + vitpeppardillSätt ugnen på 175grader. 6 dl gräddesalt + vitpeppardill