Vi komponerade en lite spretig, men förbannat god middag med lax- och wasabisnittar, svampkrämsfyllda petit chouxer, wienerschnitzel och en färgsprakande efterrätt på inkokta små rabarber med lemon curd, vaniljkräm, en hårdare vaniljgräddegelatingrej och krossade drömmar
20 st 200 g färskost 1 - 2 tsk wasabipasta eller riven pepparrot 2 skivor tunnbröd 250 g tunt skivad kallrökt lax 1 knippe gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Bön-och Linspasta olika sort 5
En annan med lättrökt lax, wasabi och bladspenat och skivar upp. Jag talar såklart om tunnbröd. Om jag tidigare tyckte att Carbonaran till sina ingredienser var svårdefinierad, är det ingenting mot vad tunnbrödet är
Bred ut krämen på tunnbröden och därefter lägg ut laxskivorna på tunnbrödet och strö över dillen. Blanda ihop färskosten och valfri mängd wasabi (gör den så stark eller svag du vill)