Lossa kanten och bred rom över laxröran. Strimla laxen. Tillsätt lax, lök och dill. 200 g kallrökt lax. 150 g röd stenbitsrom. 200 g kallrökt lax. 150 g röd stenbitsrom
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Toppa med gravlaxskivan. Blanda i rom, lök och dill. 11–2 msk röd stenbitsrom. 11 skiva gravad lax eller 4–5 räkor. 1Garnera cheesecaken med finskivade rädisor och ärtskott innan serveringen
rom gräslökFinfördela kavringen i matberedare. Rör i laxen och smaka av med peppar och citronsaft. 1250 g lax. 1rom. 4 st gelatinblad 250 g lax varmrökt, rensad 2 dl crème fraîche 2. 1Mosa laxen med en gaffel. 1Ta ur cheesecaken ur formen och garnera med rom och gräslök
Blanda i rom och lax. Garnera med räkor, limeskivor, laxrom och finhackad dill. 1150 g kallrökt lax. 11-2 msk stenbitsrom. 175 g laxrom. 1Botten 10 skiva kavring 75 g smält smör Fyllning 150 g kallrökt lax 750 g färskost av philadelphiatyp 1-2 msk stenbitsrom röd Garnering 100 g skalade räkor 9 skiva limeskivor små 75 g laxrom 1 msk finhackad dillMixa kavringen fint i matberedare monterad med en kniv. 1Skär den skivade laxen i små tärningar. 1Skär cheesecaken i portionsbitar med en vass kökskniv
Som ni vet hade jag bestämt mig för att bjuda på karibisk lax, men jag valde att göra den mindre het eftersom jag inte visste hur tåliga våra gäster skulle vara för chilihetta
När gästerna kom hade jag tänkt bjuda på laxrullar med wasabicreme tillsammans med bubblet (vi drack dessa två), men den rökta laxen visade sig vara dålig när jag öppnade förpackningen