Lax pak choi recept

GRILLAD PAK CHOI OCH LAX MED HEMMAGJORD PESTO

GRILLAD PAK CHOI OCH LAX MED HEMMAGJORD PESTO

Men lite ovanligt var att vi en dag grillade lax. Till fisken blev det grillad PakChoi med parmesan. Laxen toppades med pesto och grillades på indirekt värme i ca
Sesampanerad lax på pak choi

Sesampanerad lax på pak choi

Lägg upp pakchoien på ett fat och lägg på laxen. Pensla laxen med teriyakisås och strö på sesamfrön. Dela pakchoien i halvor eller klyftor om de är stora
Sesampanerad lax med vitlöksfräst pak choi

Sesampanerad lax med vitlöksfräst pak choi

Krydda laxen och stek några minuter på varje sida. Skär av kärnan/roten på pakchoi och stek i olja. 2 st pakchoi. 1 laxfilé. 2 st pakchoi. 1 laxfilé salt, peppar, sesamfrön annars kryddan jag rekommenderar
Sesampanerad lax med pak choi

Sesampanerad lax med pak choi

600 g laxfilé [4 bitar à 150 g] 6 msk blandade sesamfrön, vita och svarta 4 bok choi (eller pakchoi huvuden
Lax med hoisin, sesamfrön och pak choi.

Lax med hoisin, sesamfrön och pak choi.

1,2 kg laxsida med skinn 2 tsk fänkålsfrön 2 tsk sechuanpeppar 1 tsk chiliflakes salt & peppar olja 4 salladslökar, strimla 2 röda chili, tunna skivor Sallad. 2 msk sesamfrön olja 800 g pakchoi 2 vitlöksklyftor, skiva hoisinsås 3 msk riven. 1,2 kg laxsida med skinn. 800 g pakchoi
Gluten- och laktosfritt tunnbröd med hummus, lax och pak choi

Gluten- och laktosfritt tunnbröd med hummus, lax och pak choi

Kallrökt lax. Grillad PakChoi. Ni vet den där typiska smaken som tunnbröd har. Det är bland annat en kombinaton av fänkål, anis och kummin - och det är precis vad som ingår i Santa Marias Brödkryddor som ni kan hitta i kryddhyllan i nästan alla affärer
Halstrad salmalax med chilfräst Pak choi.

Halstrad salmalax med chilfräst Pak choi.

Halstrad salma lax med chilifräst PakChoi samt en salsa på paprika och tomat. Halstrad salma lax med chilifräst PakChoi samt en salsa på paprika och tomat
Lax i ugnen med kokos

Lax i ugnen med kokos

Strimla pakchoien grovt. Lägg laxen i en smord ugnsform. Blanda apelsinsaft, honung, salt, hackad chili och ingefära, och fördela över laxen