Fisk- ochskaldjurslasagne med fänkålsallad. Fisk- och skaldjurlasagne med fänkålssallad, foto. Eftersom att jag är förförd av den franska fiskgrytan Bouillabaise innehåller min fisk- ochskaldjurslasagne influenser från detta mästerverk
Tillsätt lax, räkor och lite riven ost i såsen. Dela laxen i ganska små bitar. Smält smör i en kastrull och tillsätt mjöl, vispa och tillsätt mjölk, lite i taget, vispa tills såsen är lagom krämig och tjock
Varva sås, lasagneplattor, spenat/lökblandning + lax i första lagret, + rödspätta/torsk i andra lagret och + räkor i det sista lagret, avsluta med ett lager plattor och sås
Låt spadet från laxenoch löken rinna av. Låt laxen svalna i spadet. Skala och finhacka löken. Tillsätt spadet från laxen, mjölken och kaffegrädde samt skaldjursfonden
Dock blev den inte lika krämig till dagen efter, men med lite justeringar i receptet så kan jag lovar er att det här kommer bli den godaste laxochskaldjurslasagne ni har ätit
Skär laxen & den vita fisken i tärningsstora bitar och salta och peppra dem lite grann. Jag har redan ett recept på skaldjurslasagne här i bloggen men den här gången modifierade jag det lite grann och det blev så pass stor skillnad att det förtjänar ett eget recept
Skär laxen i bitar, skala och hacka löken. Sila ifrån vinet och spara det. Varva sås, lasagneplattor, lax, räkor och spenatpurjoblandningen i en smord ugnsform