Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. )Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
1 msk solrosolja 5 msk röd currypasta 2 klyfta vitlök, riven 1 cm färsk ingefära, skalad och finriven 800 ml kokosmjölk 2-3 limefrukter, skuren för att pressas över 4 laxfiléer, med skinn 4 pak choi, skuren i fjärdedelar (baby pak choi) 150 g jätteräka, råa 0,5 kruka färsk koriander, grovhackad basmatiris sötmandel
Skala morötterna och skär till tunna stavar. Kärna ur och yacka paprikan och dela sockerärtorna. Lägg morötterna, paprikan och sockerärtorna i en gryta, häll på grädden, vattnet och fonden
Vegetarisk sushi och lite lax. Räkgryta med bröd. Falukorv med äpple, dijonsås, blomkålsmos och örtolja. Grillad entrecote med devil steak sauce, vitlöksmör och
Skär laxen i mindre bitar och lägg i grytan. Pressa vitlöken och riv ingefäran. Fräs citrongräs, vitlök, ingefära och wokgrönsaker i olja i en stor kastrull/gryta i några minuter
Lägg i laxoch dill, låt det koka upp och dra grytan från värmen. Som ni kanske har räknat ut så kommer även kvällens måltid (eller i alla fall receptet) ur Gröna lådan, denna gång en lax/räkgryta med smak av saffran