Det blir en smakrik morotssoppa med både kapris, tabasco och lime på ingredienslistan, den rökta fisken kan man välja precis vilken som, vi har haft både makrill ochlaxoch båda smakar lika bra i
Skär laxen i lagom bitar. Koka upp vattnet och lägg i fiskbuljongen och morötterna. Sänk värmen och blanda i kräftost, crème fraiche och svartpeppar och en knippe finhackad dill
Skala räkor, hacka kräftstjärtarna grovt, skär laxen i munsbitar och tina musslorna. För en tid sedan hittade jag dock ett recept som jag gillade, det lät både gott och enkelt att göra
Jag har blivit inspirerad av Elins TBT-kategori med tips på gamla godingar och tänker att jag, trots bloggtorka på sistone, borde rota fram mina favoriter ur bloggarkivet och låta dem få lite tid i rampljuset igen
) och sedan hade jag en kall buffé med "laxar", kycklingspett och sallader. Här kommer det enda varma som det bjöds på i helgen, soppan var som en varm bas / förrätt ( för det är ju ofta kallt när huset är fullt av människor och tända ljus eller
Sno ihop laxskivornaoch lägg två per tallrik. En hektisk vecka här för oss med många aktiviteter i skolan för Nellie och sen är det ju Nationaldagen och röd dag på torsdagen