Jag gjorde en stekt laxkotlettmed en krämig parmesansås, som blev riktigt trevlig. Till laxen serverade jag en tomatsallad med en getostfeta samt färskpotatis
Servera fisken medparmesansås, sallad, kokt färskpotatis och ev rödbetor. GRILLAD LAXMED HET OSTSÅS. Kärna ur och finhacka chilifrukten, blanda den med resten av ingredienserna till marinaden och häll ut den på en flat tallrik
Börja med tomatsåsen. Gör sedan parmesansåsen. Smaka av med salt och peppar. Bred ut ett lager parmesansås i botten på formen och därefter lasagneplattor så att det täcker, lasagneplattorna behöver inte kokas (skriver Mannerström men eftersom vi alltid gör vår egen pasta så kokar vi alltid utom en gång då vi följde receptet och inte kokade men då tyckte vi plattorna blev lite för mycket al dente)
I stället för lax blev det en riktigt god torskrygg som vi toppade med knaperstekt bacon – vilket bidrog med härlig sälta – och serverade med ugnsrostade grönsaker och parmesansås