Skär bort skinnet från laxen om den har det. Skrapa sedan ner allt i skålen med soltorkade tomater. Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna
färskost att reda med. Ta från värmen och blanda med strimlad tomat, lägg åt sidan. Häll i grädden och red med färskost till en lagom tjock sås, krydda och smaka av med citron
Servera med kokta grönsaker och en klick smör. Lägg laxbitarna i såsen och låt bräsera några minuter. Lax i gräddig paprikasås 2 port. 2 bitar lax à 150 g, helst viltfångad. Lax i gräddig paprikasås 2 port. 2 bitar lax 150 g, helst viltfångad
På medgräddsåsen. Koka ihop grädde med övriga ingredienser och häll sedan över laxen. Laxen jag gjorde till blev så himla lyckad och god, den måste ni testa
Helgen har jag inte bestämt ännu, men något medlax lutar det åt samt en stek på söndag. Hemgjorda köttbullar, potatis och gräddsås ( förbereds dagen innan på min lediga dag)
En kväll åt vi stekt lax i lite gräddsås och till det gjorde jag sötpotatis a la Zansibar. Zansibar är en restaurang i Molyvos, Lesvos, Grekland och där hade de skivad potatis, grillad som de toppade med olika röror