Detta är ett enkelt tillbehör som passar väl till lax och grönsaker. Hacka tomaterna och lägg i en skål, skala vitlöksklyftan och krossa den i skålen, grovhacka färsk dill på kruka i skålen
Rör ner krossadetomater, vatten och buljongtärningen. Tillsätt vitvinsvinäger och saffran. Skär laxen i bitar och lägg i, sjud 2-3 minuter. 2 portionsbitar lax. 1 pkt saffran. 1 burk krossadetomater
1 kuvert saffran. 1 burk á 400 g krossadetomater. 400 g lax och torsk (eller både och). 1 kuvert saffran. 400 g krossadetomater. 400 g lax och torsk (eller både och)
rör ner krossade och passerade tomater tillsammans med buljong, vatten och fond. 5 g saffran. 400 g krossadetomater. 400 g passerade tomater. 400 g lax
Fräs lätt i smör, ihop med saffran anis och stjärnanis. 1 burk(ar) krossadetomater. 200 gram lax. Den här soppan är väldigt enkel att göra och lätt att variera
Skär laxen i tärningar och lägg dem i grytan. Fräs lök och saffran i smör och olja. Tillsätt tomatpuré, krossadetomater och vatten och låt puttra i ytterligare 15 minuter. Låt sjuda på svag värme i cirka 7 minuter tills laxen är genomlagad. 0,5 g saffran. 500 g krossadetomater. 500 g laxfilé