Kokosmjölk och rödcurry är en kanongod kombination som även passar väldigt bra till kyckling. 500 g laxfilé3 dl frysta wokgrönsaker3-4 tsk rödcurrypasta400 ml kokosmjölksalt och pepparSkär laxfilén i. 500 g laxfilé. 3-4 tsk rödcurrypasta. 400 ml kokosmjölk
Pressa limen och häll saften i stekpannan tillsammans med kokosmjölk och fisksås. Tillsätt riven ingefära och rödcurykrydda och fräs några minuter till
Ha ner hackad rödlök och låt den mjukna på medelvärme. Lax i kokosmjölk. Tina laxen så den fortfarande har en fryst kärna och skär sedan laxfiléerna till tärningar
Häll på kokosmjölken, låt stå och puttra och rör om då och då. Här är det ugnsbakad lax som draperats i den lena såsen och serverats med ris och broccoli – enkelt men såå gott
Rör i tomatpuré och curry pasta. Slå över Milda mat & visp och kokosmjölken, tillsätt morot och schalottenlök och låt sjuda i ca 10 minuter. 1-2 msk rödcurrypasta. 2½ dl kokosmjölk. 250 g gr lax
Skär lax och vit fisk i mindre kuber. ½ röd eller gul paprika. Klicka ner currypasta, sambal oelek, soya, ingefära och saften från limen i smöret och fräs till en gosig smet