1 msk solrosolja 5 msk röd currypasta 2 klyfta vitlök, riven 1 cm färsk ingefära, skalad och finriven 800 ml kokosmjölk 2-3 limefrukter, skuren för att pressas över 4 laxfiléer, med skinn 4 pak choi, skuren i fjärdedelar (baby pak choi) 150 g jätteräka, råa 0,5 kruka färsk koriander, grovhackad basmatiris sötmandel
Strö över koriander, kokos och salt. Hacka mangon och blanda den med koriandern. Skär laxen i portionsbitar och fördela dem på 4 folieark. 600 g laxfilé. 4 msk hackad koriander. 2 msk kokosflingor. 2 msk hackad koriander
Blanda i kokosmjölk, mjölk, fiskbuljong, limeblad. Lägg dem i kokossåsen och koka i 5 minuter. Skär laxen i kuber ca 2x2 cm och plattfisken i 3x3 cm bitar. 250 gram lax. 1 burk kokosmjölk. 8 blad thaibasilika eller någon dl grovhackad färsk koriander (valfritt)
Blanda i fisksås, limesaft, koriander och thaibasilika. Skär laxen i tärningar. Koka upp kokosmjölk, vatten, buljong, currypasta, limeblad, chili, galangal och citrongräs i en gryta
Öppna paketen vid servering och toppa med färsk koriander. Lägg en laxfilé på varje folieark och häll över kokossåsen, salta och peppra och stäng paketen
Häll i resten av kokosmjölken , koka upp och lägg i laxen. Cocos- laxcurryIngredienser. Till exempel lök som är mixad eller hackad, riven kokos eller liknande
Musslor, kycklinggryta, kikärtssoppa, lax och smoothie är bara några av alla de solgula varianterna som vi satt i oss den senaste tiden, och som om dom inte räckte så dyker här upp ytterligare en idag