Smörj en form och lägg grovt skuren pak choy och zucchini i botten med laxen ovanpå. Olivolja, salt, 2 st pak choy, zucchini i skivor i den mängd man vill ha, 800 g laxfilé (om man vill ha 200 g var), 1 msk honung, 1-2 tsk riven ingefära, 1/2 hackad röd chilifrukt, 1 lime saft o tunna skivor, 2 msk sesamfrön. Blanda honung, ingefära, chili och saft från 1 lime. 800 g laxfilé. 1-2 tsk riven ingefära. 1/2 hackad röd chilifrukt
Strimla purjolök, hacka paprika, chili och ingefära. Vi lider lite av pollenallergi hela familjen, särskilt i år då det var så extremt mycket pollen ett tag, så vi lagar gärna laxrätter med kokosmjölk i pollentider eftersom både lax och kokosmjölk är inflammations-dämpande och ska vara bra när man är allergisk
Nyttigt är det också eftersom det här verkligen är snabbvarianten där jag inte wokar nudlarna utan bara blandar de kokta/blötlagda nudlarna med färsk ingefära, vitlök och chili