Fördela alla grönsakerna i högar mitt på papperet och lägg laxen ovanpå. Allt i den mängd man vill ha. Salta laxen runt om och även lite på grönsakerna
Skär laxeni fyra bitar och salta och peppra. Gör finapaket (så att det interinner ut). Här kommer första grejen jag har testat att grilla, blev väldigt gott
Klipp ner laxenimindrebitar och rör runt. Hetta upp lite smör eller margarini en liten kastrull. Värm (bryn) tillslaxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Hyvla över lite smör över laxen och vikihopfolietill ett paket. Så går bjöd vitill med en laxmiddag, före det litetilltugg med Parmalindadegrissini, bruchetta med gräddädel o melon
Stek laxen gyllene men fortfarande lite rå imitten à la sashimi för bästa resultat och fräschör. Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar