Man kan ju ha vad man vill på våfflorna, avokado och kaviar vart gott. Först ut var Ostvåfflor med färska örter och rökt laxJätte gott blev det, speciellt med västerbottenosten i smeten
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrot och lite salt, samt använda någon alternativ grädde
Tror att färsk dill är min favoritkrydda man kan ha den till så mycket, längtar redan efter julbordets gravade lax som man med fördel fullkomligt dränker i dill
färsk dill. Garnera med skalade räkor, rullade laxskivor, kaviar, dill och gurka. 100 g kallrökt lax i småbitar. 100-200 gr kallrökt lax. 100 g kallrökt lax i småbitar
Hacka färsk dragon. Kaviar- och rödlökssås. Idag kände jag för att göra lax på grillen, och vilken tur de hade lax i butiken för ett kanonpris… så lax blev det
Fördela yoghurten på toppen av bakelserna och garnera med räkor, kaviar och krasse. 250 g varmrökt lax, 150 g färskost, t ex Philadelphia, ½ dl purjolök, hackad, 2 dl dill, hackad, 1 msk pepparrot på tub, ½ citron, saften. 600 g räkor med skal, 2 dl turkisk yoghurt, 1 burk röd tångkaviar, krasse. 400 gram torskrygg, 1 dl panko, 1 dl riven parmesan, 1 msk smör, salt och peppar, smör och olja, 200 gram färsk spenat, smör. 250 g varmrökt lax, 150 g färskost, t ex Philadelphia, ½ dl purjolök, hackad, 2 dl dill, hackad, 1 msk pepparrot på tub, ½ citron, saften. 1 burk röd tångkaviar, krasse. 400 gram torskrygg, 1 dl panko, 1 dl riven parmesan, 1 msk smör, salt och peppar, smör och olja, 200 gram färsk spenat, smör
Garnera med räkor, små rullade laxskivor, kaviar, gurka, dill och citron. 200 gr lax i små tärningar. 200gr rökt lax. 1 burk röd Kaviar. 1/2 färsk gurka