Vi får väl helt enkelt trösta oss med att äta något riktigt gott som till exempel en laxtallrik med en klassisk remouladsås, så fenomenalt gott och riktig sommarmat för mig
Gör en sås av crème fraiche, mjöl, mjölk, pressad citron, persilja och lite dragon. Dragon och peppar. Att steka lax i ugn är ett perfekt basrecept som funkar till potatis, ris, couscous eller pasta
Koka upp cremefraiche, vatten, fiskfond och dragon i en gryta. ca 800 g lax. 4 dl cremefraiche. 2 tsk torkad dragon. ca 800 g lax. 4 dl cremefraiche. 2 tsk torkad dragon
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Koka upp crème fraiche, fiskfond, vin och dragon i en gryta. 600 g blandad fisk, tex lax och torsk, i kuber. 2 dl crème fraiche. 1 tsk torkad dragon. 2 dl crème fraiche. 1 tsk torkad dragon
Vispa ner äggulorna och valfri mängd dragon och persilja. 3 dl cremefraiche (valfri fetthalt). 1torkad dragon. 1färsk, hackad bladpersiljaVärm upp cremefraichen under omrörning och smula sedan ner buljongtärningen och chiliflaksen. 1Servera direkt till ditt favoritkött eller en bit stekt lax kryddad med lite dragon, örtsalt och paprikapulver
Tillsätt tomatpuré, salt, peppar, timjan, dragon och buljongtärningar, och rör om. Späd med vin, crème fraiche, grädde, vatten, och låt sjuda i 15 minuter. Skär laxen i stora tärningar och låt sjuda försiktigt i soppan, ca 3 minuter. 2 krm dragon. 4 bitar laxfilé