Lax i kokosmjölk. Servera med bulgur, ris, nudlar eller potatis. Tina laxen så den fortfarande har en fryst kärna och skär sedan laxfiléerna till tärningar
Jag är väldigt förtjust i curry, tycker att det passar till det mesta, i dag blir det med lax. Sixtens nya grej är bulgur, det kan han äta massor av så det är bara köra på det så länge det funkar
Lägg laxen i en ugnssäker form. Koka under tiden bulguren. Lax med gräddig sås och bulgur4 port4 laxfiléer2 dl havregrädde1 msk fiskfond1 dl vattensalt och peppar4 port bulgur1 gurka2 msk god olivolja2 msk rödvinsvinägersalt och peppar1/2 dl rostade pumpakärnorSätt ugnen på 200 grader. Häll såsen över laxbitarna och låt stå i ugnen ca 15 min. 4 laxfiléer
servera med exempelvis Bulgur och en sallad. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. 12 laxfileér ca 2 dl skalade räkor 2,5 dl viktväktarnas minifraiche 4 bitar broccoli, sönderdelade 1/2 gul lök 1 klyfta vitlök salt peppar (kanske någon annan god grydda också
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien med fetaost och soltorkade tomater
Vänd ner bulgur i grönsakerna och servera med lax och en klick crème fraiche. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen men med buljongtärningen i vattnet