Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. Riven ost. Servera med gräddfil/creme fraiche blandat med pressad vitlök samt hackad rödlök, riven ost & rom
Efter ett tips i facebookgruppen LCHF-tips, pepp och recept, gjorde jag min variant av LCHF-langos. 2 dl riven västerbottensost eller valfri ost. 2 dl riven västerbottensost eller valfri ost
Servera med vitlökssås, finhackad rödlök och en klick röd rom (jag hade även lite riven ost på min). För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos
Varför inte äta lite langos på fredag. Lägg på papper och bre oljan över langosen när de har svalnat. Vad man vill ha på langosen är friviligt men ni har tre exempel här på bilderna
Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
riven ost. För några veckor sedan bjöd vi på langos. Varenda år på marknader har vi sett de långa köerna utanför langos-vagnarna men aldrig känt oss riktigt manade att smaka
Jag använde mig av skinka, räkor, rödlök, gräslök och riven ost. Är du en sådan person som alltid äter langos på marknad och festival, som köar länge för att få smaka på denna delikatess