Rosta brödskivorna i 225º i ca 3 minuter, tills de är ljusbruna. Börja med att lägga 1/2 skivat ägg, 3 ansjovisfiléer, 1 tomatklyfta och strö på riven ost. Sedan 2 hoprullade skinkskivor och 1/2 ananasring, strö på riven ost. Avsluta med 1 skiva ädelost, valnötskärnor och paprikastrimlor. Gratinera smörgåsen i 225º i 6-8 minuter, tills osten har smält och smörgåsen är varm. 4 skivor landgångsbröd. 125 g ädelost. 100 g riven cheddarost
Skiva tomaterna och osten. Täck med ostskivor. 4 skivor landgångsbröd. Ca 150 g ost. Ungsvärme 225 ° C. Stek brödskivorna gyllene i lite smör på båda sidor
Häll på såsen, strö på riven ost. Riven ost. Gratinera landgångarna ca 10 minuter. 2 vita landgångsbröd (finns att köpa färdigskurna ligger oftast i frysen) eller 4-6 skivor formfranska