Lammrostbiff i stekpanna recept

Lammrostbiff med goda tillbehör

Jag steker den hel på hög värme istekpannan bara för att ge den fin yta. Lammrostbiff är numera ganska lätt att finnai affärerna, och både lättlagat och väldigt gott att bjuda på
Lammrostbiff med vitlökssmör

Lammrostbiff med vitlökssmör

Bryn lammrostbiffen några minuter på varje sidailiteolivoljai en stekpanna. Råstek och bryn potatiseniolivoljalitei taget i en stekpanna några minuter
Lammrostbiff med ratatouille

Lammrostbiff med ratatouille

olivolja. Maizenatillredning. Ratatouille. Dillfrö från två dillvippor, typ kräftdill. Persilja. Krydda och salta köttbiten
Glaserade grönsaker med lammrostbiff

Glaserade grönsaker med lammrostbiff

Köttet är enklast att hanterna genom att först bryna det i en varm stekpanna och sedan låta bli klart till önskad temperatur i ugnen
Lammentrecot med portvinssås

Lammentrecot med portvinssås

Lammrostbiff/lammstek eller lammentrecot fungerar lika bra. Konstig nog finnsminfavoriträtt på lamm inte med på bloggen sedan tidigare
Påsklamm

Påsklamm

Resultatet blev lammrostbiff med rostad vitlökskräm, sparrisvelouté och en confiterad äggula serverat med potatispuré, sauterade sparrisknoppar och en rödvinsreduktion
Kött när det är som bäst!

Kött när det är som bäst!

Camilla köpte sedan hem Lammrostbiff och bearnaisesås från "Lammet & grisen". Hetta upp en stekpanna med olivolja och smör
Lammwok

Lammwok

lammrostbiff. Woka köttet i rapsolja, i omgångar, i en stor het stekpanna. Skär köttet i tunna strimlor och lägg i en skål