med ett ben1msk Olivolja1st RosmarinkvistSalt & peppar från kvarnRåstekt potatis. Masera in olivoljan och rosmarinen i kotletterna, stek på medelvärme 2-3min per sida, avsluta med att salta och peppra. 1st Rosmarin
2 dl olivolja8 kvistar rosmarinen ganska stor bunt timjan4 msk sojaen citronca. 4 lammkotletterTillbehörPotatisOliverFetaostGurkaRödlökTomatGrönsalladAubergine, Zucchini, Paprika eller någon annan grönsak som är god att grilla. 8 kvistar rosmarin. 4 lammkotletter
Blanda soja, olja, citronskal, rosmarin och vitlök i en stor fryspåse. Snitta fettkanten på lammkotletterna och lägg ner dem i marinaden och gnid runt den
Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Blanda och stöt lätt ihop vitlök, chili, salvia, rosmarin och lagerblad i en bunke. Servera kotletterna med de rostade rotsakerna, garnerade med de sparade rosmarinkvistarna, parmesan- och vitlökssmöret och citron
Fiska upp rosmarinen, mixa ner grovhackad basilika och smör med handmixer. Snitta lammkotletternas fettrand, krydda och stek dem hastigt på båda sidor i smöret på hög värme
Hade tänkt att det skulle bli lammkotletter med grekisk sallad. Lammkotletter. Tag upp lammkotletterna från marinaden och torka dem lätt med ett hushållspapper
¾ dl hackad färsk rosmarin eller timjan. 700 g enkla lammkotletter. Lägg kotletterna i dubbla fryspåsar. Vispa samman marinaden och häll den över köttet