Vispaihop grädde, smulad buljongtärning, honung, citronskal och vitlök. Hit kan rätten förberedas. Lägg ner kotletterna i såsen och låt dem puttra några minuter
Krydda lammkotletterna med salt och peppar och stek i smör istekpanna. Lamm hör ju påsken till och något som alltid är väldigt gott är saftigalammkotletter med goda tillbehör
Lägg körsbärstomaterna vidsidan om köttet. Bryn köttet på båda sidori 1 msk smör-& rapsolja i en stekpanna, salta. Blanda ost, vitlök, ströbröd och persilja med 2 msk smör-&rapsolja. Gratinerai övre delen av ugnen 3 – 4 min. 4 st stora dubbla lammkotletter. 3 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv. 1 dl Kvibille® Sveciariven. 1 st pressad vitlöksklyfta. 1 dl hackad färsk persilja
Postat i Mat jag lagar i plugget, Kött/korv. Ingredienser. LiteChili Sås. Ställ åt sidan. Blanda ihopingrediensernatill glacen och pensla lammet med den
Skrubba och halvera potatisarna och lägg dem i en ugnssäker form. Skala löken och skär av en bit av ändarna så att de kan stå upp i samma form som potatisen
Lägg det panerade köttet åt sidan och värm stekpannanordentligt. Om jag berättar för er att jag varken gillar lamm eller oliver men åt detta ändå, ja då kanske ni förstår hur gott det är