Lammfrikadeller i tomatsås recept

Lammfrikadeller i tomatsås med risoni

Lammfrikadeller i tomatsås med risoni

Rulla stora köttbullar och lägg försiktigti en vackpåse tillsammans med tomatsåsen. Blanda i lammfärs, riven lök, ägg, salt och svartpeppar och rör till en smidig färs

Lammfrikadeller i tomatsås

Blanda alla ingrediensertillfrikadellerna och forma till lagom stora köttbullar. Fräs vitlökeni olja några minuter utan att den tar färg
Lammfrikadeller i tomatsås

Lammfrikadeller i tomatsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 300 gram lammfärs 1 st ägg 2 msk vatten 1 st vitlök , klyfta, finriven eller pressad 1 odefinieradtimjan , torkad 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar 1 odefinierad pasta , nykokt, serveras med Tomatsås 2 st vitlök , klyftor 0,5 dl olivolja 1 dl vittvin 400 gram tomater , krossade 1 st lagerblad 0,5 tsk timjan , torkad 1 odefinierad salt 1 odefinierad strösocker 1 odefinieradpersilja , hackad 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet

Lammfrikadeller i tomatsås

Skala och finhackavitlöken. Tomatsås. Blanda alla ingrediensertillfrikadellerna och forma till lagom stora köttbullar